Weboldalunk a jobb élmény érdekében Cookiekat (sütiket) használ
×
NEPÁLI BOLT

nepali boltBoltunk és vevőszolgálatunk 1092 Bp., Ráday u. 16. 
Tel.: 06-1-9518903  Nyitva tartás:
 Hétfőtől péntekig 11-19, szombaton 11- 15-ig.
E-mal: info@nepalibolt.hu 

Rendelések a webáruzházban, telefonon, e-mailben is!

Lótusz mécses tartó kagyló

2.500 Ft
Válasszon variációt
Leírás

A lótusz nagyon fontos szimbólum a keleti, ázsiai kultúrkörben, a buddhizmusban, hinduizmusban és egyszerűen gyönyörű szép virág. Többek között szimbóluma, segítője a tisztaságnak, az újjászületésnek, a termékenységnek. A színeknek is külön jelentése van. A Feng Shui egyik "alapvető kelléke" , a lótusz a lakás bármely pontjára kifejti ki áldásos hatását és erősíti az egyes életterületeket, de elsősorban akkor alkalmazzuk, ha otthonunkban és családunkban békét és harmóniát szeretnénk teremteni, és szeretnénk ráébredni szellemi képességeinkre. Ez a lótusz formájú mécsestartó a csakra energiák felépresztésével is kifejti hatását. 

Kagylóból készült, a Capiz-kagyló valójában egy tengeri kagyló külső héja; tudományos neve placuna placenta, közismertebb nevén "ablaküveg osztriga". A fülöp-szigeteki Capiz-kagyló nevét azért nevezték el, mert eredetileg a Capiz városától, Panay szigetén, a part menti vizektől származtak. Miután megtisztították, a kagylók természetesen áttetszőek és festethetőek, lehetővé teszik a fény és a szín közötti dicsőséges kölcsönhatást.  13,5 cm. 

Elérhetőségeink

Boltunk és vevőszolgálatunk a belvárosban, a Kálvin tér mellett 1092 Budapest, Ráday utca16. 

Nyitva tartás: hétfő-péntek:11 - 19 óráig, szombat: 11 - 15 óráig, E-mail: info@nepalibolt.hu  Telefon: +36 1 9518903  (11-19 óra között)

terkep

JUMP TO TOP