Weboldalunk a jobb élmény érdekében Cookiekat (sütiket) használ
×
NEPÁLI BOLT

nepali boltBoltunk és vevőszolgálatunk 1092 Bp., Ráday u. 16. 
Tel.: 06-1-9518903  Nyitva tartás:
 Hétfőtől péntekig 11-19, szombaton 11- 15-ig.
E-mal: info@nepalibolt.hu 
Rendelések a webáruzházban, telefonon, e-mailben is!

Nyelvkaparó réz extra

3.500 Ft
Leírás

A mindennapos nyelvtakarítás jól bevált gyakorlat a keleti országokban. Nyelvünk teteje folyamatosan olyan bevonatot képez, amely halott sejtekből, élelmiszerhulladékból és több százezer baktériumból áll. A nyelv fogkefével történő megtisztítása is lehetőség erre,  de a nyelv tisztítása sokkal hatékonyabb ezzel az eszközzel. Használata: 
Helyezze a kaparóját a nyelv hátsó és középső részébe, ügyelve arra, hogy ne menjen túl messzire és mozgassa a tisztítószert előre, gyengéden eltávolítva egy réteg törmeléket. Öblítse le a törmeléket a lehúzóról folyó víz alatt, majd óvatosan kaparja a nyelv mindkét oldalát. Nem kell túlságosan súrolni. Ismételje meg az eljárást mindaddig, amíg nem lát más bevonatot, hagyja abba a kaparást és öblítse ki a száját vízzel. Ez mind reggel, mind pedig este ajánlott. Ha valamilyen szájüregi kellemetlenséget érez, mint a szárazság vagy a rossz ízlés, gyakran a nyelv napközbeni takarítása segít. Ez egy jó gyakorlat, különösen akkor, ha bármilyen jelentős stressz jelentkezik, mivel a nyelv bevonat fokozatosan növekedni kezd a stressz során.

Az általunk kínált nyelvtisztító Indiában készült a hagyományos réz anyagból szép csomagolásban, leírással.

Elérhetőségeink

Boltunk és vevőszolgálatunk a belvárosban, a Kálvin tér mellett 1092 Budapest, Ráday utca16. 

Nyitva tartás: hétfő-péntek:11 - 19 óráig, szombat: 11 - 15 óráig, E-mail: info@nepalibolt.hu  Telefon: +36 1 9518903  (11-19 óra között)

terkep

JUMP TO TOP