Weboldalunk a jobb élmény érdekében Cookiekat (sütiket) használ
×
NEPÁLI BOLT

nepali boltBoltunk és vevőszolgálatunk 1092 Bp., Ráday u. 16. Tel.: 06-1-9518903
Nyitva tartás: 
Hétfőtől péntekig 11-19, szombaton 11- 15-ig.
E-mal: 
info@nepalibolt.hu
Rendelések a webáruzházban, telefonon, e-mailben is!

Sri Yantra Sphatik kristály amulett

4.900 Ft
Leírás

Ezek a különleges sphatik kvarckristály Sri Yantra piramisok jószerencsét, bőséget hoznak ezt felerősíti ez a különleges kristály. 4*3 cm, Indiai különlegesség.
A Sri-Yantra az emberiség egyik legrégebbi és egyben legerőteljesebb szimbóluma. A Sri Yantrát már évezredek óta használják a jószerencse, gazdagság és egészség elérése érdekében. Kedvezően segíti a meditációt is. Napjainkban egyre több tudós érdeklődik ezen ősi yantra iránt. A híres amerikai fizikus, Dr.Patrick Flanagan a Sri Yantrát az "erő diagramok királyának" nevezi, és energetikai hatását 7-szer nagyobbnak írja le, mint egy piramis építményét. Ez azt jelenti, hogy egy 3 cm-es Sri Yantrának nagyobb energetikai hatása van, mint egy 2 méteres piramisnak! A Sri Yantra rendkívüli energiája a pontos geometriáján alapszik. Ez a komplex geometria hatásának a forrása, amely - többek között - érdekes metafizikai dolgokat foglal magában: A Sri-Yantrában megtalálható az "aranymetszés" szabálya, valamint szerkezete párhuzamba vonható a hidrogén atom geometriai felépítésével és kibocsátási vonalainak arányával is. A Sri Yantrát legkedvezőbb az északkeleti részén elhelyezni. Nagyon jó hatása van akkor is, ha a főbejárathoz tesszük. Ezzel a jószerencsét vonzzuk a házba. 

A Sri-Yantra képes pozitív energiával feltölteni ételt, italt és más dolgokat is. Helyezd a kívánt tárgyrat a Sri Yantrát és hagyd ott állni néhány percig (minél tovább, annál jobb). A Sri yantra elhelyezésekor ajánljunk füstölõt és virágot neki, valamint mondjuk el néhányszor a következõ mantrát: srim klim laksmi narayanabhyam namah.

Az indiai asztrológia szerint ezt a kvarc kristályt Sphatiknak hívják. A Sphatik kristály vagy a kvarckő  gyakran kristálytiszta, és gyakran nevezik univerzális kristálynak. Az összes kvarc-kristály belső tulajdonságai közé tartozik a csakrák gyógyítása, tisztítása, kiegyensúlyozása és erősítése  , ami fizikai, szellemi s érzelmi jólétet eredményez, valamint elindítja és megerősíti velünk született intuitív képességeinket. A Himalájákból származó kvarckristályokat a hatalom kőnek tekintik, erősítik az energiát és a szándékot, és segítenek kivédeni a negativitást. Az emberek gyakran arról számoltak be, hogy nagyon személyes nagyfrekvenciájú energiacsere történik, amikor kapcsolatba kerülnek ezekkel a rendkívüli himalájai kristályokkal. A hófényt Sphatiknak nevezik, átlátszó, csillogó és sima kő. Az indiai asztrológiában a Sphatik helyettesíti a gyémántot, hogy megnyugtassa a Venus bolygót.
A Sphatik Shri Yantrát az általános sikerre és a jólétre használják az életben. A Sphatik Mala (rózsafüzérek) széles körben használatosak meditációs célokra. A Sphatik szobrok  jó szerencsét, boldogságot és jólétet hoznak.

Elérhetőségeink

  Boltunk és vevőszolgálatunk a belvárosban, Kálvin tér mellett
  1092 Budapest, Ráday utca 16.
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 11 - 19 óráig 
szombat: 11 - 15 óráig
  E-mail: info@nepalibolt.hu 
Telefon: +36 1 9518903  (11-19 óra között)

JUMP TO TOP

KUPON !

Iratkozz fel hírlevelünkre! Egyszeri 5%-os kedvezményt kapsz! !
Mert JÓ értesülni az újdonságokról, akciókról!

KUPON !