Weboldalunk a jobb élmény érdekében Cookiekat (sütiket) használ
×
NEPÁLI BOLT

nepali boltBoltunk és vevőszolgálatunk 1092 Bp., Ráday u. 16. 
Tel.: 06-1-9518903  Nyitva tartás:
 Hétfőtől péntekig 11-19, szombaton 11- 15-ig.
E-mal: info@nepalibolt.hu 
Rendelések a webáruzházban, telefonon, e-mailben is!

Sr Yantra amulett medál

3.500 Ft
Leírás

Amulett medál 3*3 cm . Sphatik kristályból, keretbe foglalva. 

 A  jantráknak isteni erejük van, amelyeknek a hatásai bámulatosak. Fel vannak töltve a mantrák rezgéseivel, amit azok tapasztalhatnak meg, akik tudatosan zengik őket. A jantrák kép formájában kifejezett mantrák vagy imák. Bővebben erről itt!

Az egyik legismertebb jantra aSrí Jantra, amely Laksmí Dévit (Srí) a Szerencseistennőt és az Úr Visnut jelképezi (a nyitó képen). A Srí Jantra közepén van a bindu-pont, melyet egy csúcsával lefelé mutató háromszög vesz körül. Ez Laksmídévi, a szerencse istennője, vagyis a női spirituális elv megszemélyesítője. A lefelé mutató háromszög minden kultúrában a nőiességet és a termékenységet, az anyatermészetet jelképezi. A belső hálózatot összesen kilenc háromszög alkotja, amelyek közül ötnek lefelé mutat a csúcsa, míg négynek felfelé. A felfelé mutató háromszögek az Úr Visnut, a férfias szimbólumot jelentik. A háromszögforma minden kultúrában Istent képviseli. A kilenc háromszög metszetei összesen 43 kisebb háromszöget alkotnak. A háromszögeket körülvevő nyolcszirmú lótusz a nyolc égtájat (fő- és mellék égtájak), s a szív-csakrát jelképezi. A tizenhat szirmú második lótusz az anyagi és lelki energia tizenhat potenciáját személyesíti meg, melyet újabb három kör övez. Kívülről négy négyzetet találhatunk, s a jantra négy oldalán a lelkivilág négy kapuja van. A Srí Jantra az egyik legkedvezőbb és legerősebb jantra a minket körülvevő pozitív energia jótékony hatásának maximális kiaknázása céljából. A tulajdonosát békével, boldogsággal, népszerűséggel, erővel, tekintéllyel, egészséggel, gazdagsággal és sikerrel ruházza fel. A régi időkben királyok, politikai vezetők a tekintély és siker érdekében használták fel ennek a  jantrának az erejét. Napjainkban egyre több tudós érdeklődik ezen ősi jantra iránt. A híres amerikai fizikus, Dr. Patrick Flanagan a Srí Jantrát az „erő diagramok királyának” nevezi, és energetikai hatását hétszer nagyobbnak írja le, mint egy piramisét. A Sri Jantra rendkívüli energiája a pontos geometriáján alapszik. A Srí Jantrában megtalálható az aranymetszés szabálya, valamint szerkezete párhuzamba vonható a hidrogénatom geometriai felépítésével és kibocsátási vonalainak arányával is.

Elérhetőségeink

Boltunk és vevőszolgálatunk a belvárosban, a Kálvin tér mellett 1092 Budapest, Ráday utca16. 

Nyitva tartás: hétfő-péntek:11 - 19 óráig, szombat: 11 - 15 óráig, E-mail: info@nepalibolt.hu  Telefon: +36 1 9518903  (11-19 óra között)

terkep

JUMP TO TOP