Weboldalunk a jobb élmény érdekében Cookiekat (sütiket) használ
×
NEPÁLI BOLT

nepali boltBoltunk és vevőszolgálatunk 1092 Bp., Ráday u. 16. 
Tel.: 06-1-9518903  Nyitva tartás:
 Hétfőtől péntekig 11-19, szombaton 11- 15-ig.
E-mal: info@nepalibolt.hu 
Rendelések a webáruzházban, telefonon, e-mailben is!

Sri Yantra piramis szerencse, gazdagság, egészség

7.500 Ft
Leírás

Ez egy különleges, drága  indiai spirituális anyag PARAD Sri Yantra piramis. 3*2,5 cm, kicsi,de óriási energiája van. - A Parad (Mercury) egy természetben előforduló -higany alapú-elem és a legkedvezőbb fém. Úgy tartják, hogy Lord Mahadeva (Shiva) spermája. A védikus szentírások szerint a Mercury (Parad) a legtisztább és legkedvezőbb fém. A higany fontos szerepet játszik az Ayurveda-ban, és folyékony fémnek is nevezik. A Mercury (Parad) legfőbb előnyei közé tartozik a fekete mágiával szembeni védelem. Az ősi Védikus könyvek szerint minden olyan személy, aki a Parad  Shree Yantra-t használ, sokkal nagyobb vagyont, nyugalmat és harmóniát ér el. Shri, ami a jólétet jelenti és a Yantra azt jelenti: „Eszköz” - A gazdagság eszköze. A Parad Shree Yantra anyagi és vallási jólétet eredményez.A Parad Meru Shree Yantra jótékony hatással van a jó egészség és jólét megszerzésére. A Parad Meru Shree Yantra-t a rossz energiák eltávolítására és pozitív környezet megszerzésére használják. A Parad Meru Shree Yantra segít életünk minden területén. A Parad Meru Shree Yantra jó szerencsét és szerencsét hoz. A Parad Meru Shree Yantra segít megvédeni minket minden rossz hatástól.

A Sri-Yantra az emberiség egyik legrégebbi és egyben legerőteljesebb szimbóluma. A Sri Yantrát már évezredek óta használják a jószerencse, gazdagság és egészség elérése érdekében. Kedvezően segíti a meditációt is. Napjainkban egyre több tudós érdeklődik ezen ősi yantra iránt. A híres amerikai fizikus, Dr.Patrick Flanagan a Sri Yantrát az "erő diagramok királyának" nevezi, és energetikai hatását 7-szer nagyobbnak írja le, mint egy piramis építményét. Ez azt jelenti, hogy egy 3 cm-es Sri Yantrának nagyobb energetikai hatása van, mint egy 2 méteres piramisnak! A Sri Yantra rendkívüli energiája a pontos geometriáján alapszik. Ez a komplex geometria hatásának a forrása, amely - többek között - érdekes metafizikai dolgokat foglal magában: A Sri-Yantrában megtalálható az "aranymetszés" szabálya, valamint szerkezete párhuzamba vonható a hidrogén atom geometriai felépítésével és kibocsátási vonalainak arányával is. A Sri Yantrát legkedvezőbb az északkeleti részén elhelyezni. Nagyon jó hatása van akkor is, ha a főbejárathoz tesszük. Ezzel a jószerencsét vonzzuk a házba. 
A Sri-Yantra képes pozitív energiával feltölteni ételt, italt és más dolgokat is. Helyezd a kívánt tárgyrat a Sri Yantrát és hagyd ott állni néhány percig (minél tovább, annál jobb). A Sri yantra elhelyezésekor ajánljunk füstölõt és virágot neki, valamint mondjuk el néhányszor a következõ mantrát: srim klim laksmi narayanabhyam namah.

 

Elérhetőségeink

Boltunk és vevőszolgálatunk a belvárosban, a Kálvin tér mellett 1092 Budapest, Ráday utca16. 

Nyitva tartás: hétfő-péntek:11 - 19 óráig, szombat: 11 - 15 óráig, E-mail: info@nepalibolt.hu  Telefon: +36 1 9518903  (11-19 óra között)

terkep

JUMP TO TOP