Weboldalunk a jobb élmény érdekében Cookiekat (sütiket) használ
×
NEPÁLI BOLT

nepali boltBoltunk és vevőszolgálatunk 1092 Bp., Ráday u. 16. 
Tel.: 06-1-9518903  Nyitva tartás:
 Hétfőtől péntekig 11-19, szombaton 11- 15-ig.
E-mal: info@nepalibolt.hu 
Rendelések a webáruzházban, telefonon, e-mailben is!

Általános információk: 

A webáruház tulajdonosa és üzemeltetője: Képeskönyv Kft.

Ügyfélszolgálat és bolt: Nepáli kézműves bolt, 1092 Bp., Ráday u. 16.

Cégjegyzékszám: 01-09-927642 vezetve a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróságnál

Adószám: 14955422-2-43

Számlaszáma: 10918001-00000078-70760001 UniCredit Bank

IBAN kód: HU3410918001-00000078-70760001

SWIFT kód: BACXHUHB

Ügyvezető igazgató: Bakos Ildikó, E-mail: info@nepalibolt.hu, Tel.: +36 20-5585371

Bolt telefon:  06-1-9518903    11-19 óra között

Weboldal címe: www.nepalibolt.hu

Regisztráció

A regisztrációs űrlap adatainak kitöltése és beküldése után e-mail-ben küldjük meg a bejelentkezéshez szükséges aktiválási teendőt. A regisztráció beküldése előtt el kell fogadni a szolgáltatási és adatkezelési feltételeket! Az aktiválást követően már létrejön a felhasználói fiók. 

Figyelem! Fontos változás, hogy természetvédelmi és takarékossági okokból a számlákat PDF formában a megadott e-mail címre küldjük el! Jó e-mail címett kérünk!

A webáruházunkban történő vásárlás menete

A webáruház termékkínálatából kiválasztott áru megvásárlási szándékát a termék részletes terméklapján lehet kezdeményezni . A vásárlási darabszámot kell bejelölni, illetve esetenként lehet a termék altípusából is választani. Ezt követően a  KOSÁR  kosar ikonra kattintva történik a vásárlási szándék megerősítése. A vásárlói kosarat, amely jobbra fent található a főmenü sornál, rákattintva lehet ellenőrizni. A kosárból a végleges elküldésig bármikor lehet törölni a  KUKA  torles  ikonra kattintva.

A „Kassza” menüpontra kattintást követően új vásárlónak regisztrálni kell, régi vársárlónak meg kell adni személyes adatait  a következő lépésekben lehet kiválasztani a szállítási és a fizetési módokat.

A fizetési és a szállítási mód kiválasztása után el kell fogadni a felhasználási feltételeket, az adatkezelési tájékoztatónkat, amely ennek a tájákoztatónak elfogadását jeleni. Ezt követően lehet a rendelést kialakítani, megadni a szállítási és fizetési módokat.

A rendelést követően a fizetés és a szállítás folyamatáról, állapotáról e-mail-ben küldünk értesítéseket.

Vásárolni lehet levélben, vagy telefonon is! Külföldről is vásárolhatsz, keress minket az elérhetőségeinken!
Tel: Bakos Ildikó +36205585371, email: info@nepalibolt.hu

Fizetési módok:

 1.  Bankkártyával történő fizetés, kisebb szállítási költség, egységesen 1300,- Ft. 
 2.  Előre átutalás cégünk bankszámlájára, ez is kisebb szállítási költség, egységesen 1300,- Ft.
 3.  Személyes kifizetés. Nics szállítási költség.
 4.  PayPal -al történő  előre befizetés ez is a kisebb szállítási költség, egységesen 1300,- Ft.   
 5. Utánvétel nagyobb szállítási költséggel történik, egységesen 1700, - Ft.

A bankkártyás fizetés a webáruházban:

szolgáltatásA Barion elektronikusan bonyolítható fizetési szolgáltatást választottuk, ingyenes a számodra, nincs költséged , ha ezt használod  kifizetésként. Ezt a     bankkártyás fizetési módot használja pld. az Extrém Digital és a Jófogás is.  Itt tájékozódhatsz róla bővebben: https://www.barion.com/


MIT JELENT A BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYÁVAL

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod

 • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
 • Visa vagy Electron bankkártyádat
 • Amex bankkártyádat

FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYA NÉLKÜL

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

INGYENES

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havi díj sem.

A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.

BARION ALKALMAZÁS

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

Szállítási módok:

A csomagolásért nem számítunk költséget! Egyszerűsítettük, jobban kalkulálható és kedvezőbb a szállításunk!  A Magyar Posta Futárszolgálattal szállítunk, MPL csomagként. Amennyiben a futár nem tudja átadni a csomagot, a postán 10 napig bármikor átveheted. Sőt lehetőség van postán maradó csomagot kérni!

 1. Előre utalás esetén egységesen: 1300,- Ft.
 2.  Utánvétes csomagként egységesen:1700,- Ft.
 3.  30 000,- Ft felett átvállaljuk a szállítás költségét! 

Várjuk és külön köszönjük, ha a megrendelésed megérkezését követően  visszajelzel nekünk!

Minden webáruházban vásárolt termékünkre teljes körű csere, vagy visszavásárlási lehetőséget biztosítunk a jogszabályoknak megfelelően!

Kérjük azonban, a ruházati termékeknél az általunk megadott méreteket és a méretinformációkat alaposan gondoljátok át, illetve ellenőrizzétek!  Ne felejtsétek a méretek cm-ben vannak megadva a ruházati termékek kiterített állapotában!

Garancia, elállási jog, az aktuális jogszabályok szerint!

1. A vevő jogosult a megrendelést követően a kiszállítás időpontjáig a vásárlástól elállni. Ezt az igényét az info@nepalibolt.hu e-mail címen jelezheti. Ilyenkor néhány, de legkésőbb elállás közlésétől számított tizennégy napon belül  visszautaljuk a kifizetett összeget a vevő bankszámlájára.

2. A vevő az áru átvételét követő 14 munkanapon belül is indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ezt az igényét az info@nepalibolt.hu e-mail címen jelezheti. Ilyenkor néhány, de legkésőbb elállás közlésétől számított tizennégy napon belül  visszautaljuk a kifizetett összeget a vevő bankszámlájára. Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Fontos, hogy megőrizze a vásárlásról kiállított részletes számlát, amit minden esetben a csomagban tedtalál! A számla egyben a garancialevél is! Elállás esetén a visszaküldendő csomagban feltétlenül küldje el a számlát (a biztonság érdekében mielőtt elküldené, másolja le magának!) és írja meg, hogy az áru cseréjét vagy az ellenértékét kéri.

A visszaküldött áru ellenértékének visszafizetését előzetes egyeztetés után banki úton intézzük legkésőbb 15 napon belül. A banki átutalás költségét átvállaljuk.

A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (oda- és visszaszállítás költsége) abban az esetben is, ha a kiszállításért nem kellett fizetnie.

A 14 munkanapos általános elállás kizárólag az eredeti állapotának megfelelő, sértetlen, a még nem használt termékekre érvényes! A sérült termék nem értékesíthető új termékként, így azt nem áll módunkban visszavenni.

A vevő a 14  munkanapos általános elállási joga több tétel rendelése esetén annak bizonyos részére is megengedett a fenti feltételek betartása mellett.

Személyes átvétel esetére az elállás nem, de az összes egyéb garanciális előírás azonban természetesen vonatkozik.Felmerülő kérdések esetén vevőszolgálatunk és boltunk készséggel áll rendelkezésére.

Elérhetőségeink megtekintéséhez kérjük kattints ide!

A garanciális ügyintézéseknél minden esetben betartjuk a Fogyasztóvédelmi törvény vonatkozó rendelkezéseit.

Az Ön megrendelésének, azaz velünk kötött szerződésének teljesítése során a 17/1999. kormányrendeletnek megfelelően járunk el.

Hibás teljesítés eseténa szavatosságra vonatkozó vásárlási igényeket a 49 / 2003 (VII. 30.) GKM rendelet alapján rendezzük.

Ha a mi hibánkból tévesen, nem a megrendelt árut küldenénk ki, vagy ha a kiküldött áru hibás, az áru cseréjének a teljes költségét mi álljuk. Kérjük ilyen esetekben, a fentiekben leírtakhoz hasonlóan, ajánlott küldeményben küldje vissza az árut a számla kíséretében és néhány szóban írja le a termék cseréjére vonatkozó kérését!

6 hónapos termékgarancia

Amennyiben a megvásárolt termék gyártási hibára visszavezethető okok miatt a kézhezvételtől számított 6 hónapon belül meghibásodik, kérjük küldje vissza ügyfélszolgálatunk és boltunk címére és mi vállaljuk a termék javítását. Amennyiben a javítás nem lehetséges úgy a terméket kicseréljük, vagy annak ellenértékét levásárolhatja áruházunkban. A garancia nem vonatkozik a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő hibákra!

A jótállás, szavatosság valamint az elállási jogszabályok itt tekinthetők meg:

 Érvényes jogszabályok

Adatkezelési információk

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

A felhasználó kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Nepáli Bolt webáruház a személyes adatait a fent meghatározott cél érdekében kezelje, feldolgozza, tárolja.

A felhasználó tudomásul veszi a tájékoztatást, hogy az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, törlését, tájékoztatást kérhet az adatkezelésről.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb.). Ezen adatokat kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adjuk át a hatóságok részére. 
A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra.

A megrendelés folyamán rögzített adatokat a megrendelés teljesítéséhez használjuk fel. A webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.

Az adatok törlését, módosítását bármikor lehet kérni írásban az info@nepalibolt.hu e-mail címen. 

Méretinformációk:

Mivel a nepáli ruhák számozása az európai országokétól és fazonoktól függően eltérő lehet, az internetes vásárlásukat megkönnyítendő, megadjuk a ruhák kiterítve mért méreteit.
Javaslom, mérd le kedvenc blúzod, pólód, szoknyád, vagy nadrágod hosszát (oldalvarrás mentén a váll kezdetéig), mellbőségét (hónalj alatt 3-4 cm-rel) derékbőségét (a legkeskenyebb pontnál) és hasonlítsd össze a termékleírásban szereplő méretekkel!
Így biztosan a méretben legmegfelelőbb terméket választod!
Kérjük ne vásárolj ruhanemüt, amíg ezt nem tetted meg!
Köszönjük!
Figyelem! A méretek cm-ben vannak megadva a ruhák kiterített állapotában!
(A mellbőség tehát nem körméret pld.!).


Elérhetőségeink

Boltunk és vevőszolgálatunk a belvárosban, a Kálvin tér mellett 1092 Budapest, Ráday utca16. 

Nyitva tartás: hétfő-péntek:11 - 19 óráig, szombat: 11 - 15 óráig, E-mail: info@nepalibolt.hu  Telefon: +36 1 9518903  (11-19 óra között)

terkep

JUMP TO TOP