Weboldalunk a jobb élmény érdekében Cookiekat (sütiket) használ
×
NEPÁLI BOLT

nepali boltBoltunk és vevőszolgálatunk 1092 Bp., Ráday u. 16. Tel.: 06-1-9518903
Nyitva tartás: 
Hétfőtől péntekig 11-19, szombaton 11- 15-ig.
E-mal: 
info@nepalibolt.hu
Rendelések a webáruzházban, telefonon, e-mailben is!

Zen minikert -relaxáció

2.600 Ft
Leírás

ZEN minikert: tiszta relaxáció

A zen-buddhizmusban a „száraz kertek” hagyományosan nagy szerepet játszanak. A meditatív megfigyelést szolgálják, és nyugalmat, illetve elengedettséget sugároznak. Az ezt az elvet visszatükröző zen-kert segítségével ezt a zen-érzést vihetjük be az otthonunkba vagy a munkahelyünkre. A minikerttel való bíbelődés is a koncentrációt és a kreativitást fejleszti.

A zen-kert alapja egy fekete fakeret, fehér homok, kövek, egy kis gereblye és gyertyák. A gereblyével húzott hullámvonalak a mozgást jelképezik, a kövek a hosszú életet és az erőt, a fény (a gyertyák) a belső tudást.

Fontos, hogy teljesen átadjuk magunkat a fehér homok gereblyézésének. Ez egyfajta céltalan meditáció. A kialakuló minta a belső állapot kifejezője. A köveket elhelyezhetjük a homokba úgy, hogy a gereblyével körbehúzzuk azokat, de később, a már elkészült mintába is belehelyezhetjük. Próbáljuk ki, és fedezzünk fel egy új életérzést! Közben hallgathatunk zenzenét is (például fuvolamuzsikát), hogy még mélyebben merüljünk el a meditációban. -22*16* 10 cm-

 

Elérhetőségeink

Boltunk és vevőszolgálatunk a belvárosban, a Kálvin tér mellett 1092 Budapest, Ráday utca16. 

Nyitva tartás: hétfő-péntek:11 - 19 óráig, szombat: 11 - 15 óráig, E-mail: info@nepalibolt.hu  Telefon: +36 1 9518903  (11-19 óra között)

terkep

JUMP TO TOP